INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
20 tomàquets cirerols
- 150 g de bacallà dessalat
- 2 grans d’all
- 1 o 2 bitxos
- sal
- pebre negre
- pela de llimona
- oli d’oliva verge extra
- cibulet picat
ELABORACIÓ:
- La nit abans, macereu 100 ml d’oli d’oliva amb els bitxos, els grans d’all aixafats i la pela de llimona.
- Elimineu la pell del bacallà i piqueu-lo finament, amb un ganivet.
- Barregeu-lo amb cibulet picat, pebre negre acabat de moldre i una mica de l’oli macerat.
- Talleu la tapa dels tomàquets i, amb l’ajuda d’un aparell de fer boles petit, buideu-los.
- Reserveu-ne la polpa per a una altra elaboració.
- Saleu lleugerament l’interior dels tomàquets, tenint en compte que el bacallà ja és bastant salat. Poseu-hi una gota d’oli d’oliva i ompliu-los amb el bacallà. Serviu-ho immediatament.