Curs d’agricultura Biodinàmica

Curs d’agricultura Biodinàmica

agricultura-biodinamica1

Quan? 8 i 9 d’abril i 13 i 14 de maig, de 09:00h a 17:00 els dissabtes (amb pausa per dinar) i de 09:00 a 14:00h els diumenges.

On? El Turó d’en Rompons

Preu: 200€

Agricultura Biodinàmica? Què és?

L’agricultura biodinàmica és un mètode d’agricultura ecològica basat en les teories de Rudolf Steiner, fundador de l’antroposofia.

Aquest tipus d’agricultura considera les granges com a organismes vius i complexes. Fa èmfasi en l’equilibri del seu desenvolupament integral i la interrelació de sòls, plantes i animals com un sistema de autoabastiment sense intervenció externa en la mesura del possible, tenint en compte la pèrdua de nutrients a causa de la sortida dels aliments fora de la finca.

Com en altres formes d’agricultura ecològica, fertilitzants artificials i pesticides i herbicides tòxics són estrictament evitats. L’agricultura biodinàmica es diferencia d’altres tipus d’agricultura ecològica en l’ús de preparats vegetals i minerals com additius de compost i aerosols per terreny així com l’ús d’un calendari de sembra basat en el moviment dels astres.

Programa:

Jornades teòrico-pràctiques sobre Agricultura Biodinàmica

Dies 21 i 22 de gener:
  • La Terra com a organisme viu
  • El ser de la planta, polaritat còsmic terrestre
  • Organisme granja biodinàmica
  • Interpretació del calendari llunar biodinàmic
Dies 28 i 29 de gener:
  • El Compost biodinàmic
  • Els preparats biodinàmics

 

Qui l’imparteix?

El curs serà impartit per Jordi Querol, creador de Dreiskel (assessoria i formació en agricultura biodinàmica), president del Grup Terradinàmica, amb experiència en aquest camp des de l’any 2000.

Per més informació podeu consultar : http://turodenrompons.cat/curs-dagricultura-biodinamica/

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *