Amb  97 anys al servei dels nostres clients, a la Cooperativa hi trobareu tot el que necessiteu per l’horta professional i domèstica; i a la nostra agrobotiga podreu omplir la vostra taula amb verdures de temporada com la mongeta del ganxet, tomàquets, pèsol de la floreta, col, apit, etc., directes del camp,cultivats pels nostres associats i fruita portada directament de cooperatives i agricultors de les terres de l’Ebre, Girona i Lleida. També trobareu vins amb DO o altres productes com olis, llegum i fruits secs.

El 30 de març de 1925 es constitueix legalment el Sindicat Agrícola de Cabrera de Mar, després de mesos de treball. L’associació neix per l’afany dels agricultors de tenir més força per tal de poder defensar els seus interessos de manera ordenada i comunitaria: des de gestionar el crèdit agrícola fins a la compra conjunta de llavors o l’exportació dels seus productes sense intermediaris. Després de la Guerra Civil, seguint els dictàmens del règim el Sindicat va adquirir, també, la obligada funció de controlador de la vida agrícola.

El 1949 s’acaba l’edifici de la seu social de la Cooperativa que actualment, i després de diverses reformes, encara avui acull el sindicat i segueix sent propietat dels mateixos socis tal com es va aixecar. Tradicionalment, El Sindicat, ha organitzat, també actes i festivitats al poble fent, en algunes ocasions d’agent social, com demanant un local pel jovent o fent donatius, etc.

Ambtot, el servei als pagesos del municipi va ser, durant els primers 30 anys, l’activitat principal de la Institució.

I recorda, si vols, pots fer-nos les comandes per mail, telèfon.