Tomàquets cirerols farcits de bacallà

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

20 tomàquets cirerols

  • 150 g de bacallà dessalat
  • 2 grans d’all
  • 1 o 2 bitxos
  • sal
  • pebre negre
  • pela de llimona
  • oli d’oliva verge extra
  • cibulet picat
ELABORACIÓ:
  1. La nit abans, macereu 100 ml d’oli d’oliva amb els bitxos, els grans d’all aixafats i la pela de llimona.
  2. Elimineu la pell del bacallà i piqueu-lo finament, amb un ganivet.
  3. Barregeu-lo amb cibulet picat, pebre negre acabat de moldre i una mica de l’oli macerat.
  4. Talleu la tapa dels tomàquets i, amb l’ajuda d’un aparell de fer boles petit, buideu-los.
  5. Reserveu-ne la polpa per a una altra elaboració.
  6. Saleu lleugerament l’interior dels tomàquets, tenint en compte que el bacallà ja és bastant salat. Poseu-hi una gota d’oli d’oliva i ompliu-los amb el bacallà. Serviu-ho immediatament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *